Условия за ползване

Mysticker.net е онлайн магазин / наричан за по-кратко сайт/. Посочените по-долу условия за ползване на сайта са приложими между Вас и сайта като тези условия по никакъв начин не засягат  правата, които имате по закон.

               Вие гарантирате, че цялата информация, която предоставяте на Mysticker.net за целите на поръчване и закупуване на стока са верни и точни и, че кредитната или дебитната карта, която ползвате е ваша.

               Вие се съгласявате да ни предоставите имейл и телефон за цените на изпълнение на поръчката и като средство за комуникация между нас. Ние никога не бихме Ви искали лични данни по имейл. Ако получите имейл искащ лична информация като например паролата Ви за достъп в сайта, моля не отговаряйте на този имейл, а се свържете с нас незабавно.

               Когато се регистрирате в сайта трябва да попълните Вашия имейл и парола. Пазете паролата си внимателно и не я разкривайте на друг. При съмнения, че Вашата регистрация се използва от друго лице, може да смените паролата си.

Приемане на поръчка

Приемане на поръчки се извършва 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Цена

Всички цени на стоки обявени в сайта са в лева и не включват разходите за доставка /освен ако не е изрично посочено/. Mysticker.net има  правото да променя цените в сайта без предварително уведомяване. При допуснати технически грешки при обявяването на цените на стоките Mysticker.net има правото да откаже поръчката и се задължава да върне предварително платената сума.

Начин на плащане

В момента може да извършите плащането само с наложен платеж – Вие плащате цената на куриера при получаването на желаната от Вас стока

Връщане на стока

Съгласно Закон за за защита на потребителите Вие имате право да върнете стоката в рамките на 7 дни от датата на получаването й и да заплатите разходите за доставка и за двете посоки. За целта стоката трябва да е в оригиналната си опаковка, да не е употребявана и да не е повредена.

Моля имайте предвид, че тези условия са обект на промяна по всяко време и без предизвестие. Ваша отговорност е да проверявате тези условия редовно преди да поръчате продукти в случаи, че има промени. Използването на сайта ни представлява Вашето съгласие да бъдете обвързани с тези условия.

Ако имате въпроси, свързани с условията за ползване, моля свържете се с нас.

Благодарение на Лион Електроникс
My Sticker © 2012