Упътване за поставяне на стикер

 

  1. Можете да нанесете стикера за стена на всяка гладка и равна повърхност, но се уверете, че тя е чиста от прах и е напълно суха. Трябва да оставите наскоро боядисани стени, най-малко 2 седмици преди да залепите стикера.
  2. Важно е да планирате внимателно къде да бъде поставен стикерът. След като сте решили, къде ще бъде разположен, използвайте самозалепваща лента или тиксо, за да задържите стикера на място.
  3. Повдигнете стикера и внимателно отлепвайте долната част на фолиото до половината път, като се уверите, че стикерът е на трансферното фолио. Ако стикерът е заседнал на хартията, върнете обратно трансферното фолио, докато стикерът залепне за него  и след това опитайте отново.
  4. Използвайки шпатулка започнете да нанасяте стикера от трансферното фолио на стената, така че да не се получават въздушни мехурчета. Фолиото е много лепкаво и трябва да пазите останалата част от стикера от нежелано залепване.
  5. Изчакайте поне 2 минути и след това започнете да отлепяте трансферното фолио като го теглите бавно и внимателно под остър ъгъл. Ако стикерът се отлепя заедно с трансферното фолио, използвайте шпатулка или друга пластика за да притиснете стикера към сетната.
  6. Готово :)

Примерни видео инструкции за нанасяне на стикер :   

1. http://www.youtube.com/watch?v=S0_GHOMQ5Io

2. http://www.youtube.com/watch?v=G_5iBPZjQfw

3. http://www.youtube.com/watch?v=LI6NP6Ssx2Y

 

Благодарение на Лион Електроникс
My Sticker © 2012